BloxXwop: Decentraliserat utbyte precis i tid då Robinhood blockerar användare

Bitcoin ( BTC ) har gjort nya toppar på $ 40.000 redan 2021, och Ether ( ETH ) följer efter och bryter sin tidigare rekordhöga nivå på $ 1.470. Cryptocurrency har alla från stora finanser till regeringar som gör prisförutsägelser av Bitcoins pris över $ 300.000, enligt CitiGroup.

Med det, skulle handelsplattformar vilja utesluta Main Street från att delta?

Idag finns det en het ny börs på marknaden med ett något annat fokus som heter BloxXwop (uttalad „block-swop“). Dess fokus ligger på decentralisering, hastighet, säkerhet och inkludering. BloxXwop sätter en ny bar på vad branschen kan vara med nya institutionella aktörer som kommer in för att utföra folkets vilja. Börsen har ett snabbt rörligt rött-svart gränssnitt och navigerar elegant.

På en decentraliserad börs äger användare sina plånböcker och privata nycklar, som lagras oberoende av själva börsen. Detta innebär i sin tur att användare verkligen äger sina token och inte har några handelsgränser som börsen inför. Utbyten som Binance och Coinbase styr dina kryptotillgångar, vilket innebär att problem kan uppstå i händelse av systemintrång. Detta innebär också att din plånbok eller ditt konto hålls av en börs som kan begränsa din åtkomst. Andra sådana exempel inkluderar PayPal, Square eller Apple, som har meddelat sina planer på att ingå krypto. Ägaruppgifterna lagras av användarna, vilket möjliggör total frihet. Tidpunkten är perfekt eftersom Robinhood och Etrade har begränsat handeln för enskilda investerare, vilket ger mer tid för institutionella spelare.

BloxXwop har infört kryptoindustrin sin nitande blandning av funktionalitet, kundupplevelse och enkel meddelandehantering

I funktionalitet är ”DeFi-demokrati” de ord som används för att beskriva plattformens röstningsmekanism. Dess ursprungliga Bloxx-token gör det möjligt för användare att rösta för tokens som de vill att de ska läggas till i börsen, i kombination med ett stakingprotokoll på börsen. Detta skiljer sig från en DEX som Uniswap, som har tagit den växande marknaden med storm. Uniswap tillåter dock bara ERC-tokens, vilket blockerar sådana som Bitcon och andra kedjor. BloxXwop möjliggör listning över kedjor, vilket gör det möjligt för människor att fortfarande ha tillgång till fanfavoriter, som Bitcoin, Litecoin ( LTC ), XRPetc. Detta kräver ytterligare utveckling, vilket är vad grundarna av Bloxx Foundation satte som en hörnsten för att tillåta inkludering av alla kryptotillgångar. Ur en kundupplevelseståndpunkt bryter BloxXwop formen med flödet av ett börs som har komforten som en toppnivå, centraliserad handelsplattform samtidigt som DEX-protokoll bibehålls. BloxXwop är också stolta över att erbjuda möjligheten att köpa tillgångar på börsen med kredit- / betalkort och peer-to-peer, kedjeöverföringar med bara användarnamn. Detta är långt ifrån EtherDelta dagar.

Bloxx Foundation bästa kvalitet är att den har hårdkodat i sin DEX 1% av all vinst för att gå till ett välgörenhetsarbete som betjänar fattiga och underkapitaliserade regioner i världen. Dillon Omane, president för BloxXwop Exchange, har varit i rampljuset i det tekniska området och började med en seger vid TechCrunch Disrupt NY Hackathon 2016. Sedan dess har han fortsatt att finslipa sina färdigheter och utvecklat projekt med stora finansiella institutioner, Bank of America, CitiGroup, etc. Omane, en nykomling i blockchain-branschen, kommer att ta över för Antoine Bell, son till den internationella fotbollssuperstjärnan JoJo Bell, som flyttar till rådgivarstyrelsen för att fokusera på stiftelsens marknadsföringsinsatser .

Fånga det ursprungliga anmälningserbjudandet för att få gratis airdropped tokens och delta i våra tävlingar för att vinna gratis BTC på företagets webbplats . BloxXwop inleder det nya året med lanseringen av BloxXwop Exchange. Bloxx-tokens finns nu live på Uniswap. Håll ögonen öppna för att se hur den här nya uppstarten fokuserade på mångfald och inkludering kostar när tidvattnet vänder till förmån för decentraliserad finansiering.